Kender du det første og vigtigste skridt til bekæmpelse af stress?
Få det nu - helt gratis: Tilmeld dig mit nyhedsbrev!

Køb af bogen “ramt af stress – fra kaos til klarhed”

Køb bogen “Ramt af stress – fra kaos til klarhed”.

Mail til dl@dorthelenbroch.dk med oplysninger om adressen, hvor bogen skal leveres.

Du modtager konto nr. til overførsel af beløb, og derefter sendes bogen. Du kan også betale via mobilepay.

Pris: kr. 148,00 samt porto.

Ramt af Stress… Fra Kaos til Klarhed

Når vi mennesker går ned med stress, føles det næsten som om, verden går i stå, og alt håb forsvinder. Det er meget ubehageligt, og vi føler os sårbare. Negativiteten og håbløsheden tager over, og det er svært for os, hvis ikke umuligt at se vejen ud af problemerne.

Det er netop på det tidspunkt, bogen giver størst udbytte at læse. Netop når du tvivler mest på, om stressen nogen sinde forlader dig og din krop igen, og om du overhovedet kommer til at arbejde som tidligere. Men fortvivl ikke. Du kan sagtens få et godt liv efter stress, også et liv, der er meningsfyldt og udfordrende. For stress går over. Når du ved hjælp af eftertanke finder ud af, hvad der stresser dig, kan du tage dine forholdsregler, så du undgår stress fremover. Det handler om at ændre på tanke- og handlemønstre, som ikke længere er gode for dig.

Ramt af stress viser dig vejen tilbage på jobbet på en enkelt og lettilgængelig måde. Du får konkrete øvelser og håndgribelige råd og redskaber til at reducere stress. Med eksempler i massevis skaber du forståelse for, hvad du personligt kan gøre for at komme af med din stress.

Sofia Mannings forord:

Jeg mødte første gang Dorthe, da hun tog min coachuddannelse i 2004. Med det samme kunne jeg se, at her var en, allerede meget kompetent, kvinde, der ville komme til at bruge alt det hun kunne og alt det hun ville lære på sin vej, på en måde, som ville komme til at gøre en stor forskel i eget og andres liv. Dorthe er én man har lyst til at spørge til råds. Hun er vis, klog og har humor og dybde kombineret på en sjælden elegant facon. Med “Ramt af stress” har Dorthe formået at skabe et inspirerende lettilgængeligt værk til dig, der enten oplever stress lige nu, arbejder med mennesker, der er ramt af stress, eller måske blot vil lære noget om emnet. Jeg kan på det varmeste anbefale bogen, som jeg læste på kun to dage, fordi jeg fandt den så lettilgængelig, praktisk og brugbar. Kærlig hilsen Sofia Manning

 Mod er ikke fravær af frygt. Det er kontrol af frygten.

Rudyard Kipling