Kender du det første og vigtigste skridt til bekæmpelse af stress?
Få det nu - helt gratis: Tilmeld dig mit nyhedsbrev!

Coaching – kunderne siger…

”Dorthe er vores fortrukne samarbejdspartner indenfor coaching. Dorthe nyder stor tillid på vores arbejdsplads i kraft af hendes etiske standard og høje faglige kompetence inden for området. Dorthe har opnået tilfredsstillende resultater i samarbejde med de medarbejdere, hvor den årlige medarbejderudviklingssamtale har afdækket behov for personlig udvikling”.

Bo Bresson, People & Culture Manager, Vestas Blades

 

”Dorthe har med sin store indsigt i verdenen omkring coaching, hjulpet mig til at finde nye muligheder i situationer, hvor det var svært selv at komme videre. Der er for mig ingen tvivl om, at Dorthe er eminent til at bruge de mange værktøjer, hun har tilegnet sig gennem studier og egen erfaringer. Resultaterne taler for sig selv”.    

Søren Aaen, Man. dir. i Aaen Ltd.

 

Siden november 2010 har Dorthe og jeg haft 8 coach-sessioner af 1-1½ times varighed. Den næste session er allerede planlagt og den ser jeg som sædvanlig meget frem til.

Kendetegnet for alle sessioner er, at Dorthe og jeg har fokuseret på en aktuel udfordring, jeg stod overfor i min hverdag som leder.  Sessionerne foregår i en rigtig god atmosfære, hvor vi kommer meget ind på den aktuelle udfordring, men samtidig har fokus på kontinuiteten i min ledelsesstil.

Udbyttet fra sessionerne har altid været gode og har hver gang givet mig et redskab/værktøj med hjem til håndtering af den aktuelle udfordring.

En stor styrke i Dorthes coaching er, at hun udfordrer min ledelsesstil samtidig med, at hun er tro mod mine synspunkter. Det gør at de løsninger vi sammen kommer frem til også fungerer i hverdagen når jeg anvender de nye redskaber/værktøjer.

Jeg vil derfor gerne anbefale Dorthe til andre, som har behov for en god konstruktiv coaching.

Carsten Thorsø Nielsen,  Regnskabschef EG A/S,

(Leder for 19 medarbejdere fordelt på flere lokationer. Afdelingen er en sammensætning af mænd/kvinder, unge/ældre, erfarne/nye medarbejdere)

 

Jeg har de sidste 4 år med jævne mellemrum brugt Dorthe som coach – arbejdsmæssigt som privat – når jeg ikke har set mig i stand til at komme videre selv. I trygge rammer og med sit rolige og behagelige væsen formår Dorthe altid at finde ‘den sten, der gnaver i skoen’, og selvom samtalerne ofte kommer vidt omkring, slipper Dorthe aldrig fokus på problemstillingen.

Dorthe har gennem tiden bl.a. hjulpet mig gennem en fyring, dødsfald i nær familie samt opstart af egen virksomhed – og hver gang forsynet mig med mod, fremsynethed og værktøjer til videre færd frem.

Anette, privat kunde

 

Vores samtaler har været en meget stor hjælp i min afklaringsproces. Du har været en virkelig skarpt og nødvendigt uvildig blik på min situation.Din sparring har uden tvivl været med til at skabe klarhed i forhold til mine videre skridt.

Også i forhold til min lederrolle, har du undervejs givet mig flere konkrete forslag til ændringer i min tilgang til opgaverne, som jeg kan se virker – og som jeg vil tage med i mit fremtidige (arbejde-) liv. 

Tak for det!

Skoleleder, Midtjylland

 

Jeg har været til 2 samtaler hos Dorthe og jeg er meget imponeret over, hvor effektivt hun får spurgt til det centrale i min problemstilling. Hun danner sig hurtigt et overblik og forklarer klart og uden omsvøb. Hun er god til at gøre det praktisk og nemt at tale om selv svære ting, og det er dejligt at få en seddel med hjem, hvis man nu skulle glemme, hvad det er der skal arbejdes med.

Dorthe er uhøjtidelig på den fede måde og er ikke bange for at bruge sig selv og hendes historie for at fremme forståelsen af et givent problem.

Gitte, selvstændig

 

Dorthe har med præcision, nærvær og omsorg været katalysator for mig i flere sammenhænge. Hun har givet mig indsigter og redskaber, som jeg tager med mig i livet. Med Dorthes hjælp er store udfordringer blevet til håndterbare opgaver. Hun er garant for udvikling og handling.

Mik Ellegaard Bechmann – keep1smpl.dk

Læs også, hvad kunderne siger om stresscoaching her.