Kender du det første og vigtigste skridt til bekæmpelse af stress?
Få det nu - helt gratis: Tilmeld dig mit nyhedsbrev!

På vej mod nyt job

Værdi- og kompetenceafklaring

– mod til at vælge din vej…

Rigtig mange mennesker har prøvet at stå med en fyreseddel i hånden, og samtidig mærke utrygheden komme snigende.

Hvad kan jeg?  Hvad skal jeg?  Hvordan gør jeg?  Hvad tænker andre?

Jeg har stor erfaring med at afklare dine værdier og kompetencer, for derefter at stille dig opgaver, som hjælper dig til at skabe et nuanceret billede af dine muligheder på arbejdsmarkedet. Jeg ved, hvor stort et mod det kræver at sælge sig selv gennem ansøgninger, og inddrager derfor også andre metoder for at gøre opmærksom på dig.

Et forløb, hvor nye jobmuligheder er i fokus, kræver først og fremmest en god afslutning på dit tidligere job, derefter en styrkelse af din selvtillid ved at skabe klarhed over dine mange kompetencer. Samtidig skal der inspiration til, så du ved, hvordan du gør dig synlig, og under hele processen tager jeg vare på den mentale del, som jeg vægter højt, da jeg ved, det gør, at du tør handle.

Et forløb kan variere i længde, men strækker sig typisk over 7-10 gange.

Se priser her.