Kender du det første og vigtigste skridt til bekæmpelse af stress?
Få det nu - helt gratis: Tilmeld dig mit nyhedsbrev!

Foredrag om stressforebyggelse

Få konkret viden om stress og stress håndtering gennem foredraget “Forbliv langtidsfrisk”.

I løbet af 1,5 time hører du om:

  • Information om stress og stresssymptomer
  • Redskaber til stress håndtering og stress forebyggelse
  • Refleksion øvelse omkring personlige værdier
  • Successtrategier til at forebygge stress

Book foredraget “Forbliv langtidsfrisk” her.

Pris: kr. 10.000 ekskl. moms og kørsel

Det er langt lettere at gøre noget ved stress i en tidlig fase. Gør derfor medarbejderne opmærksomme på,  hvordan de bedst muligt passer på sig selv og hinanden. Foredraget indeholder konkret viden om stress, hvordan du forebygger stress, og hvordan du håndterer stress. Foredraget egner sig godt til et fyraftens møde for alle ansatte i din virksomhed.

 

Se hvad deltagere siger….

75 medlemmer i Kost & Ernæringsforbundet Region Midtjylland, hørte i juni Dorthe Lenbroch komme med bud på hvordan den travle hverdag bliver taklet, når stressen tager over i hverdagen. Med et højt fagligt niveau og gode råd, fik de metoder med hjem til at arbejde videre, så de kan komme stressen til livs i hverdagens travle køkkener i regionen.

Regionsformand, Kost- og ernæringsforbundet Jette Nielsen

 

Ufaglærtes klub på Grundfos i Aalestrup deltog i 2012-13 i 3F´s sundhedsprojekt, og havde tilbud til alle medarbejdere i Grundfos Aalestrup afd., om at deltage i sundhedstjek 1 og 2, som forløb over de to år. Det havde rigtig mange benyttet sig af, for på den måde at have lidt styr sit helbred.

Samtlige medarbejdere på Grundfos fabrikken i Aalestrup blev inviteret, og der mødte over 50 op, som fik et rigtig godt indblik i, hvad stress er og hvad vi kan gøre, når stresssignalerne kommer. Det sværeste er jo at erkende og acceptere, at man er blevet ramt af stress, men det er en nødvendighed, for at kunne gøre noget ved det.

Dorthe Lenbroch fortalte energisk om, de enkelte faser i tilstanden stress. Hun brugte flittigt af hende selv og hendes familie som eksempler på de kendte symptomer, hvordan omgivelserne reagerer, og hvad de forventer af os. I hendes foredrag om stress, havde hun indlagt et par øvelser, hvor vi skulle prioritere de vigtigste ting i ens liv. Det fik øjnene op for mange.

Da stresstilstanden ikke umiddelbart er synlig, sker det mange gange, at vi håndterer det helt forkert. Til slut fortale Dorthe, hvad vi kan gøre, for at komme på den anden side, hvis vi bliver ramt at stress.

Der var mange gode indlæg fra deltagerne.

Jeg vil betragte dette arrangement som en succes, og kan varmt anbefales.

 Kurt Jensen, tillidsrepræsentant Grundfos Aalestrup

 

Jeg har talt med en del af medarbejderne, der var med på mødet igår. Samtlige synes det var et rigtigt godt foredrag med mange helt konkrete ting man selv kan gøre for at forebygge. Desuden fornemmer jeg, at folk sætter meget stor pris på, at få det her lidt uhåndterbare stress italesat. Flere taler om, at de nu har en fælles reference ramme at sætte det ind i, og at det faktisk er ok, at man nogle gange er lidt presset.

Mange giver også udtryk for, at du havde en rigtig god energi på mødet, og at du var rigtig god til at skabe den rette stemning ved at fremlægge din egen historie. De øvelser eller gruppearbejde der var, bliver også omtalt af flere som rigtigt positivt.

Alt i alt meget positiv feedback fra alle deltagere. Lyder til at være lige det vi har brug for i forhold til mere åbenhed omkring travlhed og stress. 

Kenneth R. Jensen, Group Supply Chain Director, Borg automotive/ELSTOCK

bea2000_1768-copy